Despre noi
Suntem o echipa tanara de profesionisti IT, pregatiti sa realizam orice proiect de la inceput pana la sfarsit. Orice serviciu pe care il punem la dispozitie este construit folosind tehnologii de ultima generatie si strategii de promovare cu impact maxim, imbinate cu o idee de design unica si potrivita aspiratiilor dumneavoastra.

Dazoot are 5 ani experienta in afacerile pe Internet si in mediul IT. Echipa noastra dezvolta atat proiecte pentru in afara, in regim de outsourcing, cat si pentru clientii din Romania. In acelasi timp ne dezvoltam propriile noastre proiecte web, la care contribuie intreaga noastra experienta de lucru cu mediul online. Pentru clientii nostri, realizam interfete web complexe pentru diferite procese de prelucrari de date, magazine online si site-uri web de prezentare performante, dar le asiguram si consultanta de specialitate in ceea ce priveste promovarea web si hosting pentru proiectele dezvoltate impreuna.

Un serviciu lansat recent este Newsman, gandit special pentru publisheri si magazinele online din Romania, ce permite trimiterea rapid si usor de newslettere personalizate, in acest fel crescindu-se simtitor traficul si implicit venitul site-urilor. Newsman este deja folosit pe scara larga de nume mari din Online-ul romanesc.

Misiunea noastra:
Angajament total fata de succesul afacerii dvs online.